Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΝΔΗ



Δύο Βετεράνοι αθλητές από την Κρήτη ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στους αγώνες. O Κτιστόπουλος Χρήστος από το Ρέθυμνο στο άλμα σε μήκος και τριπλούν , καθώς και ο Πατακός Μανόλης στο ακόντιο και βαρή όργανο.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ





ΘΕΜΑ:Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 12-2-2011 έκανε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Κρήτης, στην Μυρτιά Ηρακλείου. Παρευρέθησαν 35 Βετεράνοι από το Λασίθι, Ηράκλειο ,Ρέθυμνο και Χανιά. Την Πίτα έκοψε ο Πρόεδρος Γιώργος Αλέξης που παρότρυνε όλους τους Βετεράνους να συνεχίσουν τον Βετερανισμό με πρωταρχικό σκοπό την Υγεία και να λειτουργήσουν σαν πυρήνες έλξης άλλων Βετεράνων. Επίσης να λειτουργούν σαν φορείς μηνυμάτων στους νέους ανθρώπους για την τοποθέτηση στόχων και αγώνα για την επίτευξή των.

Την Μουσική κάλυψη της εκδήλωσης έκανε η παρέα των Βετεράνων γιατρών Κων Καταπότη Μιχάλη και Λυρατζάκη Ιωάννη που με το κατάλληλο και προσεγμένο ρεπερτόριο έκανε όλη την παρέα να διασκεδάσει με ατέλειωτους χορούς.

Το φλουρί έπεσε στην Κόρη του Βετεράνου αθλητή ρίψεων από το Ρέθυμνο Ανδρέα Καλέργη. Από την κλήρωση δε που έγινε , κέρδισε ο Λυρατζάκης Γιάννης μια αθλητική φόρμα προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών alexisport.

Προσκαλούμε όλους τους Βετεράνους της Κρήτης να έλθουν στον σύνδεσμο και να κάνουν μια νέα αρχή με νέους στόχους υγείας . για όσους θέλουν πληροφορίες μπορούν να επισκεφτολύν το blog του συνδέσμου www.kretemastersathlets.blogspot.com

Από τον σύνδεσμο

Για περισσότερες φωτογραφίες , πηγαίνετε στην σελίδα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ