Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΙΑ ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ









ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΟΥΧΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ


ΚΟΨΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το Σάββατο 11-2-2012 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Κρήτης, στην Μυρτιά Ηρακλείου. Παρευρέθησαν Βετεράνοι από το Λασίθι, Ηράκλειο ,Ρέθυμνο και Χανιά. Την Πίτα έκοψε ο Πρόεδρος Γιώργος Αλέξης που παρότρυνε όλους τους Βετεράνους να συνεχίσουν τον Βετερανισμό με πρωταρχικό σκοπό την Υγεία και να λειτουργήσουν σαν πυρήνες έλξης άλλων Βετεράνων. Επίσης να λειτουργούν σαν φορείς μηνυμάτων στους νέους ανθρώπους για την τοποθέτηση στόχων και αγώνα για την επίτευξή των.

Την Μουσική κάλυψη της εκδήλωσης έκανε η παρέα των Βετεράνων γιατρών Κων Καταπότη Μιχάλη και Λυρατζάκη Ιωάννη που με το κατάλληλο και προσεγμένο ρεπερτόριο έκανε όλη την παρέα να διασκεδάσει με ατέλειωτους χορούς.

Το φλουρί έπεσε στόν Βετεράνο αθλητή , Βαρούχα Γιώργο που του ευχόμαστε σύντομα να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο γόνατό του και να συμμετέχει απρόσκοπτα στους επόμενους αγωνες. Προσκαλούμε όλους τους Βετεράνους της Κρήτης να έλθουν στον σύνδεσμο και να κάνουν μια νέα αρχή με νέους στόχους υγείας . για όσους θέλουν πληροφορίες μπορούν να επισκεφτολύν το blog του συνδέσμου www.kretemastersathlets.blogspot.com

Από τον σύνδεσμο