Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ




ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ





Ηράκλειο 20-6-2011

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το Σάββατο και την Κυριακή 18/19-5-2011 στην Αλεξανδρούπολη διεξήχθησαν οι 20οι αγώνες Βετεράνων Αθλητών στίβου ,στο Εθνικό στάδιο Αλεξανδρουπόλεως.

Οι αθλητές της Κρήτης πλέων κατατάσσονται στους καλλίτερους αθλητές της Ελλάδος. Αποκόμισαν 7 χρυσά μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.

Έκπληξη των αγώνων ο Γιάννης Ζογλοπίτης, ,ένας αθλητής που επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις με τις επιδόσεις του. Επιδόσεις που θα ζήλευαν ενεργοί αθλητές. Ο χρόνος που έκανε στα 100 μ. 11΄΄ 00 , ήταν νέο ρεκόρ αγώνων και πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Μ40. Ήταν τυχερός που την στιγμή της κούρσας του δεν είχε αρνητικό άνεμο , καθόσο σχεδόν σε όλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχαν νοτιοδυτικοί άνεμοι ερχόμενοι από την θάλασσα. Στα 200 μ. με κόντρα άνεμο στην ευθεία (2,5) πέτυχε χρόνο 23΄΄70 και πρώτη θέση. 2 χρυσά στις αποσκευές του. Σε συνεστίαση πού έδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης για τους Βετεράνους που ήλθαν από μακριά, βραβεύτηκε ο Γιάννης Ζογλοπίτης για το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Μ40.

Ο Γιώργος Αλέξης σαν πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων αθλητών στίβου Κρήτης , αισθάνεται δικαιωμένος από τα αποτελέσματα των αγώνων. Βλέπει προσπάθειες ετών (Από το 1994 που εντελώς μόνος του συνέχιζε την ανάπτυξη τοπυ Βετερανισμού στην Κρήτη, χωρίς να κουράζεται και με διεθνείς συμμετοχές, κόντρα στην εχθρική αθλητική πολιτική του δήμου Αγ. Νικολάου). Στην κατηγορία Μ50 στα 100 μ. με αντίθετο άνεμο 3,3 , κέρδισε την κούρσα, με χρόνο που για πρώτη φορά ήταν πάνω από 13΄΄03 . Σε αυτό σίγουρα επηρέασαν οι αντίθετοι άνεμοι . Το χρυσό μετάλλιο σίγουρα ήταν μια ανταμοιβή άλλα ο χρόνος αυτός δεν είναι από αυτούς που συνηθίζει ο Γιώργος και ήταν λίγο γκρινιάρης. Στα 200 μ έκανε μια πολύ καλή κούρσα , με αρνητικό άνεμο πολύ λίγο και με χρόνο 26΄΄03 . Συγκρινόμενος με τον χρόνο των 100 μ. φαίνεται αμέσως ότι στα 100 μ. κάτι δεν πήγε καλά.. Κέρδισε το 2ο χρυσό μετάλλιο και σαφώς ενθουσιασμένος για την επίδοση.

Η Αθηνά Βαϊνά στην κατηγορία Μ50 , πλέον , μετά από ένα χρόνο συμμετοχών εμποτιστεί μέσα της με την ιδέα του Βετερανισμού και της διαχρονικής άθλησης . Στις γυναίκες είναι πιο δύσκολη η συμμετοχή τους σε αγώνες Βετεράνων , λόγω τις μεγάλης επιφόρτισης με οικογενειακές υποχρεώσεις. Όμως η Αθηνά , μοναδική αυτή τη στιγμή στην Κρήτη . βλέπει την επένδυση στο θέμα της υγείας που γίνεται , μέσα από την συμμετοχή της στον Βετερανισμό και τα μηνύματα ζωής που στέλνει το κίνημα . Ετσι είναι αυτή τη στιγμή πρέσβειρα μηνυμάτων υγείας και νέων στόχων στις γυναίκες άνω των 40 ετών.

Ο Χρήστος Κτιστόποπουλος κατηγορία Μ45 στο τριπλούν έφερε 1η θέση με χρυσό μετάλλιο. Είναι ένας νέος Βετεράνος του συνδέσμου μας και είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί ένα καλό παράδειγμα (σαν καθηγητής που είναι ) στους μαθητές και στους γονείς τους για την διαχρονική άθληση και την τοποθέτηση στόχων ανεξάρτητα από την ηλικία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. Ζογλοπίτης Γιάννης , κατηγορία Μ40 κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. με 11΄΄00 (Και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Μ40) και χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. με 23΄΄70.

2. Βαϊνά Αθηνά , κατηγορία Μ50, κέρδισε χρυσό μετάλλιο(1η θέση) στο άλμα σε μήκος με επίδοση 3, 94 μ. και χρυσό στα 100 μ. με επίδοση 16΄΄30.

3. Αλέξης Γιώργος, κατηγορία Μ50, κέρδισε χρυσό μετάλλιο(1η θέση) στα 100 μ , με επίδοση 13΄΄03 και χρυσό μετάλλιο(1η θέση) στα 200 μ. με επίδοση 26΄΄03.

4. Κτιστόπουλος Χρήστος , κατηγορία Μ45, κέρδισε χρυσό (1η θέση) στο άλμα τριπλούν , με επίδοση 12,00 μ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου