Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2013

Ο σύνδεσμός μας εκπροσωπείται την Κυριακή 13-1-2013 στις αρχαιρεσίες της ΟΕΒΑΣ από την Σοφία Φραγκούδη-Βογιατζή. Καλούμε όλους τους συνδέσμους που θέλουν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του Βετερανικού κινήματος στην Ελλάδα να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΟΕΒΑΣ την Σοφία.




1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ τον ΣΕΒΑΣ ΚΡΗΤΗΣ για την μεγάλη τιμή, που αποδίδει στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με να τον εκπροσωπήσω στις Αρχαιρεσίες 2013 της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου.
    Μου δίδει Δύναμη για να συνεχίσω τις προσπάθειές μου για την προβολή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και την Ανύψωση του Βετερανικού Κινήματος, που είναι η προέκταση των "ες αεί" εν ενεργεία Αθλητών. Γιατί ο Αθλητισμός είναι η ΖΩΗ μας!..
    Υπόσχομαι να κάνω "τα ανθρωπίνως δυνατά" για να μην διαψεύσω τις προσδοκίες των ΚΡΗΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΟΥ!.. οι οποίοι για μίαν ακόμη φοράν αποδεικνύουν τους στενούς δεσμούς τους με την επίσης μεγαλόνησον Κύπρον. Ως Κυπρία, λοιπόν, και μάλιστα γεννηθείσα εις την ΑΙΓΙΑΛΟΥΣΑ της Αμμοχώστου, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, που ΣΤΟΧΟ έχουν την Πρόοδο και την Άνοδο του Ελληνικού Αθλητισμού!..

    Με εκτίμηση
    Σοφία Φραγκούδη-Βογιατζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή