Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕΒΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 2014



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΣΤΙΒΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ .
ΕΔΡΑ  ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ –ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΚΑ
Τ.Κ. 71303 ΗΡΑΚΕΙΟ
ΤΗΛ.  0841--24150 FAX. 0841-24150
Email: krete.masters.athlets@gmail.com
Website: http://kretemastersathlets.blogspot.com
                                                                                ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26-1-2014
ΠΡΟΣ
ΜΜΕ
Αριθμ.  Πρωτ  72

ΘΕΜΑ:Δελτίο Τύπου. Κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


          Το Σάββατο 25-1-2014 ο Σύνδεσμος Βετεράνων αθλητών στίβου Κρήτης , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο κέντρο ,ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ , στην περιοχή ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου. Παρευρέθηκαν Βετεράνοι αθλητές από όλη την Κρήτη .Προσκεκλημένος ήταν και ο Αντιπεριφεριάρχης Κος Κουκιαδάκης τιμής ένεκεν , λόγο της συμπαράστασης και προσφοράς στον σύνδεσμό μας. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ποιοτικά φαγητά και καταπληκτική ορχήστρα, ο πρόεδρος προσφωνώντας τον Κο Κουκιαδάκη , του ευχήθηκε να έχει υγεία στο δύσκολο έργο της περιφέρειας και απευθυνόμενος μετά στους Βετεράνους , ευχήθηκε ένα νέο έτος γεμάτο χαρά,  υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες στους αθλητικούς στίβους. Ενημέρωσε δε για τους στόχους της χρονιάς που είναι οι Παυνευρωπαϊκοί αγώνες στην Σμύρνη της Τουρκίας τον Αύγουστο και οι Βαλκανικοί αγώνες , που είναι στην Βάρνα της Βουλγαρίας τον Σεπτέμβριο.
          Το φλουρί έτυχε, στην σύζυγο του προέδρου Κα Ανδρουλάκη Σοφία, που κέρδισε ποικιλία παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων , (τα οποία και μοίρασε στους προσκεκλημένους, καθόσον ήταν δική της προσφορά), ένα πιεσόμετρο (προσφορά του κέντρου ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και γυναικεία ρούχα, προσφορά της Κας Γενιτσαρίδου Δέσποινας από το D.G. SALOME .
          Ο Κος Καταπότης και ο Κος Λυραντζάκης , γιατροί βετεράνοι και οι δυο τους, εξέπληξαν για άλλη μια φορά με το καλλιτεχνικό ταλέντο τους, παίζοντας μπουζούκι και μπαγλαμά , με όμορφες συνθέσεις του Κου Καταπότη, σε διάλλειμα της επίσημης ορχήστρας. Επίσης από παρέα της βραδιάς , μας κατενθουσίασε η φωνή του γιατρού από την Σητεία, Κου Τσικαλάκη Νίκου.
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου